Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت ایران خودرو به منظور دعوت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، برای خرید سهام شرکت‌های متعلق به این گروه، فراخوان صادر کرد.

گروه خودروسازی ایران خودرو جدیدترین قیمت محصولات ایران خودرو را برای خرداد ۱۴۰۱ اعلام کرد. شرکت خودروسازی ایران خودرو دیزل از روز دوشنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۱ فروش اینترنتی کامیون‌ بنز واگن هود ۱۹۲۴ خود را با قیمت جدید آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح جدید ایران خودرو محدودیت زمانی ندارد و با تکمیل ظرفیت فروش متوقف می‌شود. پیش فروش محصولات ایران خودرو از 30 خرداد آغاز شده بود و نتیجه نهایی اعلام شد. 

ایران خودرو فراخوان داد

در راستای راهبردهای ریاست محترم جمهوری برای خصوصی‌سازی‌های شفاف و تحقق سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی و اهداف و ماموریت‌ وزارت صنعت، معدن و تجارت برای فروش سهام دولت، شرکت ایران‌خودرو در نظر دارد، سهام شرکت‌های ایران‌خودرو فارس، ایران‌خودرو خراسان، ایران‌خودرو‌ تبریز، تولید خودرو صنعت خزر و ایران‌خودرو کرمانشاه متعلق به گروه صنعتی ایران‌خودرو را به‌صورت بلوکی به اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط با رعایت ضوابط و مقررات واگذار ‌کند. 

متقاضیان می‌توانند، جهت اعلام آمادگی خرید و تکمیل فرم‌های مربوط، برای احراز صلاحیت عمومی و اهلیت تخصصی، از امروز پنجم مردادماه، به مدت 15 روز به معاونت مالی و اقتصادی گروه صنعتی ایران‌خودرو واقع در کیلومتر 14 جاده مخصوص تهران-کرج، مراجعه کنند. 

وضعیت ثبت نام برای خرید محصولات ایران خودرو و سایپا

مرحله دوم ثبت‌نام در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو از روز شنبه ۲۵ تیر آغاز شده است و امروز بیست و هشتم ساعت ۱۷ به پایان می‌رسد.

اجرای مرحله نخست از عرضه محصولات شرکت‌های خودروسازی در این سامانه، با حواشی زیادی همراه بود. از اختلال‌های روزهای نخست گرفته تا اعلام دیرهنگام اسامی برندگان. در ادامه نیز بحث‌هایی در مورد امنیت سامانه یکپارچه مطرح شد.

با این وجود، منوچهر منطقی، معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت روز پنجشنبه اعلام کرد که با برطرف شدن ایرادات امنیتی این سامانه، دور دوم ثبت‌نام خودرو آخر تیر انجام می‌شود.

مرحله دوم فروش محصولات خودروسازان در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو نیز از ساعت ۱۷ دیروز، شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱ آغاز شده است.

اما متقاضیان در فرایند ثبت‌نام در سامانه یکپارچه، از روز نخست با مشکلاتی مواجه شده‌اند. به نظر می‌رسد سایت سامانه یکپارچه برای برخی به مشکل خورده است. برخی کاربران می‌گویند سایت حتی امکان ورود کد ملی خود را نیز ندارند. البته گروهی نیز موفق به ثبت‌نام شده‌اند.

در پیگیری‌های تجارت‌نیوز، وزارت صمت این مشکل را برعهده نگرفت و اعلام کرد مشکل از سمت شرکتی است که سامانه را طراحی کرده. امید قالیباف، سخنگوی وزیر صمت در گفتگو با تجارت‌نیوز گفت: مشکلات این سایت مربوط به شرکت مگا است و به وزارت صمت ارتباطی ندارد. مردم برای ثبت شکایات خود باید به شماره پشتیبانی سامانه درج شده تماس بگیرند.

با وجود این، براساس آمار اعلام شده ­تا ساعت ۷ صبح امروز (سه شنبه ۲۸ تیر) پنج میلیون و ۲۷۵هزار نفر در سامانه یکپارچه خودرو ثبت‌نام کرده‌اند 

روز یکشنبه نیز حسین آبادی، مدیر پروژه سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، با اشاره به رفع کندی سرعت ساعات ابتدایی، از ثبت‌نام بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تا ساعت ۱۴ همان روز و ثبت‌نام هفت هزار متقاضی در هر دقیقه خبر داد 

با وجود این برخی از مخاطبان تجارت‌نیوز به مشکلات مربوط به این سایت اشاره کردند.

-«میگه اطلاعات شخصی را تکمیل کنید. ۱۰ بار تکمیل کردم ولی ثبت نمیشه. همش مینویسه مشکل پیش امده. بابا نمیتونید بگید نمیتونیم این وزیر صنعت هرچی زودتر باید استیضاح و برکنار بشه.»

-«اصلا ثبت نام نمی کنن. دستامون از گرفتن گوشی برای ثبت نام خشک شده و چشمام کورشدن ولی هیچ کسی تابحال نتونسته ثبت نام بکنه.»

-« چرا میگه هیچ برنامه فروشی متناسب با درخواست شما وجود ندارد ؟؟؟؟»

-« دوسه ساعت انجام دادم. یک بار شماره موبایل که خودش کد فرستاده میگه اشتباهه. جالبه یک بار کد نمیاد. هر بار هم قطع می‌کنه.»

-« من نیم ساعت پیش ثبت نام کردم. کد رهگیری هم گرفتم. اما تو سوابق ثبت نامم ننوشته و نیست.»

گروهی از کاربران اما توانسته‌اند ثبت‌نام کنند.

-«باید نام کاربری و رمز ورود را به صورت لاتین و دستی وارد کرد. یعنی کیبورد را به حالت لاتین تغییر دهید. منم اول باز نشد وقتی به صورت وارد شدن از پیش فرض استفاده میکردم، ولی وقتی دستی رمز و نام کاربری رو وارد کردم ثبت نام شدم.»

-«سامانه هیچ مشکلی نداره. ویرایش هم هست بدون هیچ مشکلی. ما هم ثبت نام کردیم و هم ویرایش شماره تلفن همراه.»

-«سایت خیلی شلوغە یاصبح اول وقت یاساعات دوازده شب بە بعداقدام کنینن…ماکە ثبت نام کردیم. خیلی ببینیم قرعە کشی چی میگە.»

نتایج قرعه کشی و اعلام برندگان محصولات ایران خودرو

پیش فروش و ثبت نام محصولات ایران خودرو در طرح‌های سه ماهه و یکساله اعلام می‌شود و بلافاصله بعد از اتمام ثبت نام، قرعه کشی خودرو انجام می شود و اسامی برندگان در سامانه فروش خودرو اعلام خواهد شد.

از اردیبشهت ماه 1401 اما روش قرعه کشی، ثبت‌نام و اعلام نتایج طرح‌های فروش ایران خودرو با تغییراتی همراه شده است وبه این صورت که کلیه ثبت نام و قرعه کشی در سامانه یکپارچه فروش خودرو انجام می گیرد. متقاضیان می توانند با اطلاع از قیمت روز محصولات ایران خودرو و در نظر گرفتن بودجه مورد نظر جهت خرید خودرو اقدام کنند

با توجه به تغیرات صورت گرفته مبنی بر نحوه ثبت نام متقاضیان خرید خودرو از شرکت‌ ایران خودرو و الزام ثبت‌نام از طریق سامانه یکپارچه فروش خودرو، نحوه و زمان تحویل خودروها توسط خودروسازان به صورت هر سه ماه یکبار و بسته به شرایط هر طرح مشخص شده است.

اما یکی از سوالاتی که این روزها ذهن بسیاری از افراد را درگیر خود کرده این است که قرعه کشی خودرو فقط در ایران انجام شده است؟ کشور دیگری در دنیا وجود دارد که چنین کاری را انجام داده باشد. برای یافتن پاسخ این پرسش گفت‌وگویی توسط گسترش‌نیوز با حسن کریمی سنجری، کارشناس خودرو ترتیب دادیم. سنجری در پاسخ به این پرسش گفت: تجربه‌ای از قرعه‌کشی خودرو در دهه ۷۰ در کشور لهستان وجود دارد. کشوری که شرایط تولید و عرضه خودرو در آن خوب نبود. خودروی فیات را در آن زمان از طریق قرعه‌کشی به مردم واگذار می‌کردند. واقعیت این است که بنده خیلی موافق قرعه‌کشی نیستم زیرا تقاضاهای غیر واقعی را عملا تحریک می‌کند. حتی اگر خودرویی هم نخواهم و نیازی به آن نداشته باشم تحریک می‌شوم که در قرعه‌کشی ثبت‌نام کنم و شاید به صورت شانسی برنده شوم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران خودرو ایران خودرو و سایپا ایران خودرو تبریز ایران خودرو دیزل ایران خودرو محصولات ایران خودرو جدید ایران خودرو قیمت ایران خودرو آخرین خبر ایران خودرو وضعیت ایران خودرو فرو محصولات ایران خودرو سامانه یکپارچه ایران خودرو قرعه کشی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد

پتروشیمی ها جزو صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند که دولت نگاه ویژه ای به آن ها دارد. این صنایع سهم مهمی در اشتغالزایی برای کشور دارند. همچنین محصولات آن ها تحریم پذیر نیست. بنابراین، در شرایط تحریم به کمک کشور آمدند. اما در برخی موارد، شاهد بی اعتنایی پتروشیمی ها به منافع ملی هستیم.

به طور مثال، الان می بینیم که هلدینگ های بزرگ پتروشیمی از تسویه بدهی گازی خود به دولت اجتناب می کنند. این امر به معنای ناتوانی دولت در انجام وظایفش است که نارضایتی عمومی را به دنبال خواهد داشت.

حالا باید منتظر شویم و ببینیم که در کشاکش موجود بر سر بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت چه تصمیمی اتخاذ می شود. آیا همان طور که دولت خوراک این صنایع را با قیمت مناسب تأمین می کند و حمایت ویژه ای از آن ها دارد، پتروشیمی ها نیز در خدمت جامعه و جلوگیری از بروز کسری بودجه دولت خواهند بود یا خیر.

به زعم بسیاری از کارشناسان، عدم تسویه بدهی پتروشیمی ها به دولت به معنای اعمال فشار مضاعف بر مردم عادی است. نظرات محمدصادق مهرجو، کارشناس ارشد انرژی را در خصوص بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت و لزوم تسویه آن جویا شدیم که در ادامه می خوانید.

تاثیر بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها بر بودجه دولت

مهرجو در ارتباط با بدهی گازی 60 هزار میلیارد تومانی پتروشیمی ها به دولت خاطرنشان کرد: در زمینه بدهی های گازی پتروشیمی ها باید بگوییم، دولت در لایحه بودجه روی درآمد حاصل از فروش گاز به پتروشیمی ها حساب ویژه ای باز کرده است و دولت یک سری هزینه های قطعی دارد که باید از محل درآمدهایش تأمین شود. عدم پرداخت بدهی پتروشیمی ها، دولت را در انجام وظایفش با مشکل مواجه می کند.

این کارشناس ارشد انرژی توضیح داد: دولت هزینه های ثابتی و مصارف قطعی در تبصره هدفمندی یارانه ها دارد و در صورت عدم تحقق مجبور به استقراض خواهد شد. در نهایت اثر کسری بودجه دولت و استقراض از بانک مرکزی به صورت تورم خود را نشان می دهد و بر زندگی مردم عادی اثرگذار است، بنابراین باید موضوع بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت کاملا جدی تلقی و از راه های خاص و فوری حل و فصل شود.

 امکان ایجاد تلاطمات در ارزش سهام شرکت های پتروشیمی با برخورد قهری

وی ادامه داد: پتروشیمی ها نیز بخشی از دولت به شمار می روند و بخش هایی از صندوق های بازنشستگی وزارتخانه های دولتی در این هلدینگ ها سهامدار هستند. از سوی دیگر، این واحدهای صنعتی سهمی در اشتغالزایی و ارزآوری برای کشور و همچنین رونق بورس دارند. بنابراین، برخورد قهری با آن ها نتایج خوبی به دنبال نخواهد داشت و امکان ایجاد تلاطمات در ارزش سهام این شرکت ها ایجاد می کند.

این کارشناس ارشد انرژی توضیح داد: تمام آنچه در بالا توضیح داده شد، به این معنا نیست که پتروشیمی ها حق دارند بدهی گازی خود را به دولت نپردازند. وزارت نفت همواره تلاش کرده است خوراک مورد نیاز پتروشیمی ها را با قیمت منصفانه و با توجه به محدودیت های خاص تولیدی در کشور برای پتروشیمی ها تأمین کند. حالا که دولت به لحاظ مالی روی وصول این درآمدها حساب ویژه ای باز کرده است و برای تأمین هزینه مورد نیاز مصارف قطعی به درآمدهای حاصل از فروش گاز به این واحدها نیاز دارد، پتروشیمی ها نیز باید منصفانه به موضوع نگاه کنند و حداکثر همکاری لازم را با دولت داشته باشند.

مهرجو تأکید کرد: حل و فصل موضوع بدهی گازی پتروشیمی ها به دولت یک ضرورت است. زیرا عدم پرداخت این بدهی ها در نهایت به صورت کسری بودجه و تورم خود را نشان می دهد و همه کشور به نوعی در این موضوع متضرر خواهند شد. باید در این قضیه نگاه ملی را لحاظ کرد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودرو‌های وارداتی؛ ثبت‌نام جدید وجود دارد؟
  • شناسه یکتا در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • اعطای زمین برای تامین مسکن کارگران در استان سمنان
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • گلایه متقاضیان سرای خودرو از تاخیر در پلاک گذاری کامیونت‌ها